Gemenskap - glädje - samverkan

3 poäng, varken mer eller mindre
2022-11-29 17:34
Taggat lag som tog sig an uppgiften att möte jumbon Högdalen denna söndagmorgon i Västertorp.

Vi startar matchen med att vara väldigt bollförande utan att skapa några riktiga chanser. Utvisningar åt båda håll i perioden där HAIS är de enda som får utdelning. 1-0 efter 20 där vi får en ny utv med sekunder kvar.

Andra perioden börjar därför i bp men Marits gör en fin manöver bakom mål och hittar in till Yzerman i mitten som får 2 chanser att sätta in kvitteringen.
Tyvärr gör HAIS mål i detta pp igen så 2-1 efter den utvisningen.
Vi spelar mer rakt mot kasse och kommer till fler chanser och gör även 2-2 innan periodslut.

Tredje påminner mycket om de två första perioderna. Vi tillåts ha otroligt mycket boll men skapar noll. Går ner på folk och gör om sista 10 och det ger resultat. Fille petar in en kasse på mållinjen, i slutminuterna får vi med oss ett på, spelar ac nästan hela innan vi får frislag och tar time för att reda ut hur vi ska spela av matchen. Ritar upp ett frislag och det blir mål, done deal å 3 poäng stannar i torpet.

Vi är inte nöjda med insatsen men sjukt nöjda att vinna denma match när vi inte presterar på topp.

Tack till publiken som åter tar sig ner på våra obekväma tider och  stöttar oss.

Tackar våra sponsorer2022-12-27 12:23
Seger i seriefinalen!2022-11-22 11:42
Upp på hästen igen 2022-11-03 16:38
Poängtapp på söder2022-11-03 16:36
NYFÖRVÄRV2022-10-20 11:33
Kaffe kaka 3e raka2022-10-17 15:40
NYFÖRVÄRV2022-09-15 16:32
NYFÖRVÄRV2022-08-22 11:30